• Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι
  • 210 800 11 14, 212 000 23 28

Διασφάλιση Ποιότητας

VEDICOR

Εγγύηση των υπηρεσιών μας Διασφάλιση των πελατών μας

Πρωτοποριακές ενέργειες πέραν των συνηθισμένων δεικτών ποιότητας

Περισσότερα

Συμβουλές σε Περίπτωση Εισβολής σε οικίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέντρο Επιχειρήσεων για να νιώθετε ασφαλείς όλο το 24ωρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόληψη επιθέσεων & περιστατικών απάτης σε τηλεπικοινωνιακά κέντρα επιχειρήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Προστατεύουμε εκείνους που θέλουν να προστατεύσουν τον κόσμο τους!

Έχοντας χτίσει τη φήμη μας για υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες, με υψηλά κίνητρα και καλά εκπαιδευμένους Αξιωματικούς Ασφαλείας, παρέχουμε Υπηρεσίες Ασφαλείας κάθε επιπέδου και επικινδυνότητας.
empeiria21

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Με τεκμηριωμένη και αναγνωρισμένη εμπειρία στην παροχή Υπηρεσιών Ασφαλείας, παρέχουμε Αξιωματικούς Ασφαλείας, Σωματοφύλακες, Ομάδα Αντιπαρακολούθησης, Ομάδα Άμεσης Επέμβασης, Ομάδα Ελέγχου, Υπηρεσίες Προστασίας μέσω Συστημάτων και Παρακολούθησης cctv, καθώς και συμβουλές ασφαλείας.
Εκτελούμε Υπηρεσίες Ασφαλείας, τόσο για κάθε Πρόσωπο όσο και για κάθε Επιχείρηση.

software-development1

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Δίνουμε εξατομικευμένες λύσεις προστασίας και ασφάλειας, γιατί είμαστε η αρτιότερη Υπηρεσία Ασφαλείας.
Εξελίσσουμε, αναπροσαρμόζουμε και αναδιοργανώνουμε κάθε μέρα Σχέδια, Τεχνολογίες και Τακτικές ΑΜΕΣΑ.

id-100352201

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε επαγγελματικές Υπηρεσίες Ασφαλείας που ξεπερνούν τις προσδοκίες και τις ανάγκες των Πελατών μας, με ακεραιότητα και επαγγελματισμό.
Δίνουμε μοναδικές λύσεις ασφαλείας, όπου οι άλλοι δεν μπορούν και αδυνατούν.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΕΝΕΡΓΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
0
ΦΥΛΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟΧΩΝ
0
ΑΠΟΤΡΟΠΕΣ ΛΗΣΤΕΙΩΝ
0
ON LINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ
0
ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο εντοπισμός των συγκεκριμένων αναγκών ασφαλείας του κάθε Πελάτη είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας εξειδικευμένης λύσης.
Έτσι, αφού μελετήσουμε την κάθε κατάσταση, εκπονούμε ένα Σχέδιο Ασφαλείας που θα καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις του, ώστε να φτάσουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένου αποτελέσματος

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Έλεγχος και εκτίμηση Ασφαλείας

Έλεγχος και εκτίμηση Ασφαλείας

Εκτιμούμε την επάρκεια και την αποτελεσματικότητα των Συστημάτων Ασφαλείας, των ανθρωπίνων πόρων, των Υπηρεσιών και των διαδικασιών που παρέχονται σε κάθε πελάτη, έναντι των κινδύνων τρωτότητος.

Ασφάλεια Πληροφοριών

Ασφάλεια Πληροφοριών

Υποστηρίζουμε και αντιμετωπίζουμε κάθε πρόβλημα που άπτεται της ασφάλειας των πληροφοριών στο Διαδίκτυο.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΕΩΝ-ΟΜΗΡΙΑΣ

Διαχείριση Κρίσεων και Εκκένωσης

Εκπόνηση Σχεδίων αυτοπροστασίας, ασκήσεις εκκένωσης και άλλα μέτρα αντίδρασης σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Αποτροπή επαγγελματικών κινδύνων, ώστε η συμμόρφωση με τους τρέχοντες κανονισμούς, αλλά και η ασφάλεια των εργαζομένων να είναι εγγυημένες.

Υποδομές Ζωτικής Σημασίας

Υποδομές Ζωτικής Σημασίας και Επιχειρηματική Συνέχεια

Στοχευμένη και προσαρμοσμένη συμβουλευτική προς επιχειρήσεις που έχουν χαρακτηριστεί ως “Υποδομές Ζωτικής Σημασίας”, με αναλύσεις των τρωτών σημείων που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία τους.

Σχέδια Ασφαλείας

Σχέδια Ασφαλείας

Σχεδιασμός και υλοποίηση εξειδικευμένων σχεδίων Ασφαλείας για διάφορους τομείς, όπως: πρόσωπα, εγκαταστάσεις, μουσεία, νοσοκομεία, αεροδρόμια, εκδηλώσεις, εργοστάσια, εργοστάσια πυρηνικής και ηλεκτρικής ενέργειας, ή μεταφορών αξίας.

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

OUTSOURCING X-RAY SERVICES

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SECURITY OFFICERS

SECURITY OFFICERS

Διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες πανελλαδικά, φροντίζοντας για τη συνεχή τους επιμόρφωση και παρέχοντας τους κάθε υλική και ψυχολογική υποστήριξη.

Δεν κάνουμε ό,τι οι άλλοι και ό,τι κάνουμε το κάνουμε καλύτερα από όλους. Εκτελούμε Αποστολές και Υπηρεσίες που οι άλλοι αδυνατούν

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της VEDICOR (το πλέον εξελιγμένο στην Ελλάδα) λειτουργεί σε 24ωρη βάση σε μέγιστες συνθήκες ασφαλείας και με πλήρη αυτονομία ενέργειας.

Παρέχει πανελλαδικά και σε κάποιες περιπτώσεις και εκτός χώρας, Υπηρεσίες όπως:

SUPERVISORY SERVICES (inhouse & to third parties): Συντονισμός, έλεγχος και καθοδήγηση Προσωπικού Ασφαλείας, μέσω του Συστήματος GEOSEC (έναρξη εργασίας, παρουσίες, SOS, Άμεση Επέμβαση, e-mail, επικοινωνίες, συνεχής ενημέρωση, λήξη βάρδιας, ενημέρωση επόμενης βάρδιας, κλπ).

MONITORING SERVICES (inhouse & to third parties): Παρακολούθηση Ηλεκτρονικών Φυλάκων και Συστημάτων μεταφοράς εικόνας και ήχου

PATROL SERVICES (inhouse & to third parties): Συντονισμός και καθοδήγηση οχημάτων Περιπολίας, Ομάδων Υποστήριξης & οχημάτων Άμεσης Επέμβασης.

ALARM MONITORING (inhouse & to third parties) : Παρακολούθηση δεδομένων Συναγερμών και Μηχανισμών Ασφαλείας.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ (inhouse & to third parties): Συντονιστικό έργο για την παροχή ιατρικής βοήθειας ή φαρμάκων.

GPS (inhouse & to third parties): Παρακολούθηση και διαχείριση στόλου οχημάτων

GEOSEC

GEOSEC

Το GEOSEC σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από το τμήμα IT της VEDICOR, είναι μοναδικό πρωτοποριακό σύστημα και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία.

Mε το Σύστημα GEOSEC μπορούμε να διαχειριστούμε, να ελέγξουμε και να καθοδηγήσουμε με δικά μας λογισμικά, λειτουργικά συστήματα android, λήψη εικόνας, αναφορές χρόνου και θέσης, έλεγχο ταχύτητας, για κάθε διαδρομή περιπολίας ελέγχου, συνοδείας, αποστολών κλπ, όλου του Προσωπικού Ασφαλείας και των εμπλεκομένων, σε όλο τον κόσμο.

Μέσω των δικών μας λειτουργικών συστημάτων android, σας επιτρέπουμε να αποθηκεύσετε στο «έξυπνο» τηλέφωνο σας, Σύστημα Εντοπισμού – Άμεσης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων των Υπηρεσιών Άμεσης Επέμβασης.

Έχουμε τη δυνατότητα να ενημερωνόμαστε και να ενημερώνεστε ταυτόχρονα για τις θέσεις, τους χρόνους και την κίνηση Προσώπων προς Προστασία ή του Προσωπικού Ασφαλείας κατά τη διάρκεια κάθε βάρδιας, με ανταπόκριση δευτερολέπτων.

Το GEOSEC είναι Σύστημα φιλικό προς το περιβάλλον, αφού επιτρέπει την ηλεκτρονική διατήρηση των αρχείων, χωρίς χρήση χαρτιού, και μας γλυτώνει από την χρονοβόρα διαδικασία αποθήκευσης και ανεύρεσης εγγράφων και αναφορών, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το Προσωπικό και την προστατευόμενη εγκατάσταση από τέτοιου είδους απώλεια. Αν και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εκτυπώσετε οποιοδήποτε έγγραφο, σας προτρέπουμε να σκεφθείτε τα δάση και το περιβάλλον προτού το πράξετε.

Σε κάθε φύλαξη στόχου, εφοδιάζουμε το Προσωπικό Ασφαλείας με τηλέφωνα adroid, στα οποία εγκαθιστούμε το Σύστημα GEOSEC. Μέσα από αυτό μπορούμε να έχουμε έναρξη-λήξη βάρδιας, παρουσίες, σήμα SOS, τηλέφωνο επικοινωνίας, επικοινωνία μέσω mail ατομικά ή ομαδικά για ενημέρωση-πληροφόρηση κλπ, επικοινωνία μέσω SMS και δυνατότητα εικόνας μέσα από τους χάρτες της google.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ

Για V.I.P, συνοδούς, σωματοφύλακες, ομάδες Υποστήριξης και Στελέχη Επιχειρήσεων, από καταξιωμένους και πιστοποιημένους καθηγητές, ατομικά ή ομαδικά, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδίκευση σε Υπηρεσίες Προσωπικού Ασφαλείας, ορατών ή «αοράτων» αποστολών , ελέγχου, ανίχνευσης, επιτήρησης κλπ.

MOBILE PATROL

Κινητοί έλεγχοι μπορούν να διεξαχθούν σε προγραμματισμένο ή μη χρόνο, από τις κινητές μας μονάδες, έχοντας τη δυνατότητα να επισκεφθούν και να ελέγξουν επιμελώς κάθε ακίνητο ή επιχείρηση σε οποιοδήποτε καθορισμένο χρόνο.
Μπορούμε να περιπολούμε σε αφύλακτες περιοχές τα βράδια, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ή κατά τη διάρκεια των διακοπών, έχοντας τη δυνατότητα καθημερινής ανάλυσης συμβάντων και περιπολιών.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ)

Προσφέρουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα απομακρυσμένης επιτήρησης.

Αυτή η λύση είναι λιγότερο δαπανηρή από την φυσική ασφάλεια, γι’ αυτό γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής.

Οι υπηρεσίες τηλεπαρακολούθησης δεν είναι μόνο πιο οικονομικές, αλλά και οι πιο αξιόπιστες μετά την φυσική φύλαξη. Το Κέντρο Επιχειρήσεων μπορεί να επιτηρεί το ακίνητο και τα πολύτιμα αγαθά σας απομακρυσμένα, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα ενός φυσικού προσώπου, και την οικονομία που παρέχουν οι καινοτόμες τεχνολογίες.

Οι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ συνδυάζουν προηγμένα συστήματα CCTV μεταφοράς εικόνας, αμφίδρομου ήχου και ψηφιακών συστημάτων ασφαλείας, έχοντας 24ωρη επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Έλεγχος και εκτίμηση Ασφαλείας

PENETRATION TESTS

Ελέγχουμε την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας, της διαχείρισης κρίσεων και του Προσωπικού Ασφαλείας με διάφορα «σενάρια» εισόδου / διείσδυσης και γεγονότων  έκτακτης ανάγκης.  Καταμετρούμε την κάθε αντίδραση και βασιζόμενοι  στα συμπεράσματα των ελέγχων αυτών,  εντοπίζουμε τα τρωτά σημεία, επαναπροσδιορίζοντας νέα δεδομένα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Διεξάγουμε οποιοδήποτε έλεγχο που αφορά ιστοσελίδες, διαδίκτυο, hackers, και οποιοδήποτε έλεγχο για την καλή λειτουργία οποιουδήποτε Συστήματος Ασφαλείας, Πυρασφάλειας ή ΛΟΓΙΣΜΙΚΩΝ.

Οι υψηλές τεχνολογίες ασφαλείας αποτελούν τον πυρήνα για την καταπολέμηση της κλοπής, για θέματα Ασφαλείας και οποιαδήποτε επιπλοκή μπορεί να σχετίζεται με την Ασφάλεια.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας, έχοντας βαθιά κατανόηση των σύγχρονων τεχνολογιών ασφαλείας, υλικών και λογισμικών, βρίσκεται στη διάθεση σας όλο το 24ωρο.

Είμαστε στη διάθεση σας για να ενημερώσετε πλήρως ή να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε σημερινό Σύστημα σας και να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας, σύμφωνα με τις τρέχουσες τεχνολογίες, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ευθύνη μας είναι η ηρεμία των πελατών μας, καθώς και το να συνεχίσουμε να φέρνουμε “επανάσταση” στα συστήματα ασφαλείας, γεγονός που μας ξεχωρίζει από κάθε ανταγωνιστική εταιρεία, κάνοντας μας μοναδικούς.

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό μόνο τεχνολογίας αιχμής, αναθεωρώντας συνεχώς τις μεθόδους λειτουργίας μας, σε μια ατέρμονη προσπάθεια να βελτιώνουμε την ποιότητα των προϊόντων και Υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Η συνεχής εκπαίδευση των τεχνικών μας, σε συνδυασμό με την χρήση των πλέον προηγμένων συστημάτων Επιτήρησης και Ασφάλειας, μας επιτρέπουν την πλέον ολοκληρωμένη ανάλυση κινδύνων, καθώς και τον σχεδιασμό και προσαρμογή των Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας, στις ανάγκες του καθενός Πελάτη ξεχωριστά. Για το σκοπό αυτό, έχουμε ενσωματώσει στο Κέντρο Επιχειρήσεων μας μεταξύ των άλλων, Συστήματα Διαχείρισης Πρόσβασης, CCTV, «Έξυπνα Συστήματα Ανάλυσης Βίντεο», εσωτερικά και περιμετρικά.

drone

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ DRONE

Αποδοτικότερη Επιθεώρηση
Άμεση πρόσβαση σε δύσβατες περιοχές
Ζωντανή προβολή της περιοχής για συντονισμό αποστολών
Ασφαλέστερος, ταχύτερος και οικονομικότερος τρόπος για την πραγματοποίηση επιτόπιου ελέγχου

Διαχείριση Κινδύνου με
Εύκολη και απομακρυσμένη διαχείριση
Λεπτομερής ανάλυση του υλικού
Προληπτικές ανιχνεύσεις βλαβών
Ταχύτερη και ακριβέστερη αξιολόγηση
Ελαχιστοποίηση του ανθρώπινου λάθους
Αποτελεσματικότερη εκτίμηση

Παρακολούθηση Φυσικών Καταστροφών
Προληπτικές ενέργειες για τον μετριασμό των απωλειών
Ανάπτυξη Drone για την παρακολούθηση των περιοχών σε πιθανό κίνδυνο & ειδοποίηση των ιδιοκτητών της περιοχής

Big Data
Εύκολη διαχείριση
Βιβλιοθήκη φωτογραφιών
Στατιστική

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝCOVID-19ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις

Οι ανθρωποί μας και δικοί σας

Σημαντικό και αναπόσπαστο στοιχείο της ανάπτυξης και της λειτουργικής αποτελεσματικότητας της Vedicor, είναι οι ανθρωποί της.
Γνωρίστε μερικούς από αυτούς:
Παντελής Α.
Παντελής Α.
Υπεύθυνος Ελέγχων
Υπεύθυνος για την ορθολογική εκτίμηση και έλεγχο των ανθρωπίνων πόρων, των Σχεδίων Ασφαλείας και της αξιολόγησης των Υπηρεσιών που παρέχονται σε κάθε πελάτη.
Παναγιώτης Σ.
Παναγιώτης Σ.
Εσωτερικός Έλεγχος
Αξιολογεί την επάρκεια λειτουργίας, προτείνοντας χρήσιμες βελτιώσεις προς τη διοίκησή, ενώ συγχρόνως, βοηθά το προσωπικό στην αποτελεσματικότερη άσκηση των καθηκόντων του, δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Αγγελική Β.
Αγγελική Β.
Εξυπηρέτηση πελατών Συστημάτων Ασφαλείας
Με αρμοδιότητές την εξυπηρέτηση των Πελατών πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πώληση. Διαπιστώνει τις ανάγκες του Πελάτη, προτείνει και συμφωνεί για την παροχή εξειδικευμένων λύσεων.
Τι λένε οι Πελάτες μας για εμάς

Πραγματικές μαρτυρίες Πελατών

Η VEDICOR ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στιγμές από τις επιχειρήσεις και τις δραστηριότητες της εταιρείας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Σχέσεις εμπιστοσύνης

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα, χωρίς καμία δέσμευση, Πρόταση Υπηρεσιών και σας προτείνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση.

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι

Τηλέφωνο:

210 800 11 14, 212 000 23 28

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας