• Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι
  • 210 800 11 14

H VEDICOR καινοτομεί με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων drones

H VEDICOR καινοτομεί με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων drones

Η VEDICOR έχει συνδέσει τη φιλοσοφία της με την πρωτοπορία. Για όσους μας γνωρίζουν, είναι αυτονόητο ότι δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Ακολουθώντας τις ανάγκες τις αγοράς, παρέχει σήμερα μια καινοτόμα λύση με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων drone.

Το AiRFLOW (Autonomous & Intelligent Robotic Flight for Orchestrated Work) είναι ένα έξυπνο και εξελιγμένο ρομποτικό drone που επιτρέπει την εκτέλεση αποστολών εντελώς αυτόνομα (χωρίς χειριστή). Επίσης το AiRFLOW φορτίζει μόνο του, απογειώνεται και προσγειώνεται αυτόματα.

Η μοναδική αρχιτεκτονική του και το σύνολο των αισθητήρων του, το κάνει ιδανικό για:

  1. Συμπληρωματική ή ολική φύλαξη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου (επίσης σε συνεργασία με υπάρχουσες κάμερες, συναγερμό και άλλες υποδομές και φρουρούς)
  2. Παρακολούθηση / αντιπαρακολούθηση και αντικατασκοπία
  3. Περιπολία
  4. Έλεγχο υποδομών (εργοστάσια, πολυκατοικίες, κτλ.)

Με ζωντανή σύνδεση (μετάδοση εικόνας και ήχου), που συνδυάζεται με τα δεδομένα από τους διάφορους αισθητήρες, το Κέντρο Επιχειρήσεων της VEDICOR έχει μια πλήρη εκτίμηση της κατάστασης ανά πάσα στιγμή. Ο δε Πελάτης μπορεί επίσης μέσω ειδικής εφαρμογής στο Internet να δει και αυτός την κατάσταση του χώρου καθώς και δεδομένων από τους αισθητήρες.

Περισσότερα  μπορείτε να βρείτε στο https://www.facebook.com/airflow.drones/

Σχέσεις εμπιστοσύνης

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα, χωρίς καμία δέσμευση, Πρόταση Υπηρεσιών και σας προτείνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση.

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι

Τηλέφωνο:

210 800 11 14

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας