• Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι
  • 210 800 11 14, 212 000 23 28

Κέντρο Επιχειρήσεων

Για να νιώθεις ασφαλής όλο το 24ωρο

Πόσες φορές έχουμε ακούσει να χτυπάει κάπου μία σειρήνα αλλά δεν δίνουμε σημασία; Πολλές φορές μάλιστα δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν πρόκειται για αυτοκίνητο ή για σπίτι, αν είναι δικό μας ή του γείτονα…
Το κενό ασφαλείας που δημιουργείται από αυτήν ακριβώς την συμπεριφορά όλων των ανθρώπων έρχεται να καλύψει το Κέντρο Επιχειρήσεων: μία ομάδα έμπειρων ανθρώπων που ξαγρυπνά όλο το 24ωρο για να σας παρέχει την ασφάλεια που σας αξίζει.

Γιατί να συνδέσω τον συναγερμό μου με το Κέντρο Επιχειρήσεων;

Κάποιους λόγους μπορεί ήδη να τους φανταζόμαστε, κάποιοι όμως σίγουρα δεν πέρασαν ποτέ από το μυαλό μας.

 Ολοκληρωμένη εικόνα από απόσταση

Το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει την πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες του συναγερμού σας και για αυτό μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά, καλύτερα από τον καθένα, σε περίπτωση κινδύνου. Αυτό συμβαίνει γιατί, ο συναγερμός επικοινωνεί με το Κέντρο μέσω ειδικού πρωτοκόλλου επικοινωνίας και στέλνει σε εμάς κωδικοποιημένα κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια του χώρου σας. Έτσι, σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης στο σπίτι σας, οι χειριστές μας λαμβάνουν πρώτοι όλα τα σήματα κινδύνου και είναι σε πλεονεκτική θέση ώστε να ενεργήσουν άμεσα για λογαριασμό σας.

Σε κάθε συμβάν, οι χειριστές του Κέντρου γνωρίζουν:

  • από ποια ζώνη χτύπησε ο συναγερμός
  • με ποια σειρά παραβιάστηκαν και εάν έχουν αποκατασταθεί
  • εάν προσπάθησαν να σταματήσουν την σειρήνα, να καταστρέψουν την μονάδα, να μπλοκάρουν το πληκτρολόγιο κλπ.

Άμεσο ενδιαφέρον από έμπειρο προσωπικό

Η σύνδεση με το Κέντρο Επιχειρήσεων αποτελεί έναν άγρυπνο φύλακα του σπιτιού σας 24 ώρες το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε. Και ο λόγος είναι απλός. Δεν έχετε να κάνετε με ένα «άψυχο» ηχογραφημένο μήνυμα ή SMS στο κινητό σας, το οποίο μπορεί να είναι και εκτός δικτύου. Υπάρχουν άνθρωποι, ειδικά εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, οι οποίοι αποκρυπτογραφούν τα σήματα κινδύνου και ανταποκρίνονται άμεσα στα επείγοντα περιστατικά, με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη επέμβαση στον χώρο σας. Ακόμη κι όταν εσείς είστε στη δουλειά, λείπετε διακοπές ή κοιμάστε τη νύχτα.

Γνωρίζατε ότι…

Ο χρόνος για να παραβιάσει ένας έμπειρος κλέφτης την εξωτερική σειρήνα του συναγερμού σας είναι μικρότερος των 2 λεπτών; Ο συναγερμός δεν εξασφαλίζει ότι δεν θα επιχειρήσει κάποιος να παραβιάσει τον χώρο σας αλλά ότι θα τον ανιχνεύσει και θα χτυπήσει η σειρήνα αμέσως μόλις το κάνει. Για αυτό, όταν μιλάμε για απαραβίαστα συστήματα ασφαλείας, εννοούμε ουσιαστικά συστήματα που δεν μπορεί κανείς να «κοροϊδέψει», γιατί θα εντοπίσουν κάθε είδους απόπειρα παραβίασης και θα στείλουν αμέσως σήμα κινδύνου. Και εδώ ακριβώς ξεκινάει η δουλειά του Κέντρου Επιχειρήσεων.

Ένας συναγερμός χωρίς σύνδεση, δεν παρακολουθείται από κανέναν σε μόνιμη βάση. Αυτό σημαίνει ότι το ρίσκο που αναλαμβάνετε σε πιθανή απόπειρα διάρρηξης είναι πολύ μεγάλο, τόσο για την περιουσία σας όσο κυρίως όταν βρίσκεστε οι ίδιοι μέσα στο σπίτι. Στην καλύτερη περίπτωση, οι άνθρωποι στηρίζονται στην κινητοποίηση των γειτόνων, εάν υπάρχουν, οι οποίοι όμως δεν δίνουν πλέον σημασία στον ήχο της σειρήνας, γιατί έχουν κουραστεί από διάφορους ψευτοσυναγερμούς στο παρελθόν ή φοβούνται να επέμβουν. Ακόμη και εάν σας ενημερώνει ο συναγερμός αυτόματα στο κινητό σας, δεν υπάρχει κανείς να διασφαλίσει ότι θα ενημερωθεί η Αστυνομία, όταν εσείς δεν είστε σε θέση να το κάνετε ή αγνοείτε το συμβάν.

Προτεραιότητα στην Ενημέρωση

Το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει προτεραιότητα στη διαχείριση των κλήσεων από την Αστυνομία γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχει αναμφίβολο συμβάν σε εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το κέντρο ελέγχου της Αστυνομίας έχει απαγορεύσει τα τελευταία χρόνια να δέχεται κλήσεις απευθείας από το μηχάνημα του συναγερμού, για λόγους αποφυγής άσκοπης κινητοποίησης της Άμεσης Δράσης (100).
Ο γρηγορότερος και ασφαλέστερος τρόπος να ενημερωθεί και να κινητοποιηθεί η Αστυνομία, σε περίπτωση κινδύνου, είναι από ειδικά εξουσιοδοτημένους χειριστές ενός Κέντρου Επιχειρήσεων. Έτσι μόνο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κλήση θα θεωρηθεί έγκυρη και ότι η Αστυνομία θα έρθει πιο γρήγορα.

Προστασία σε περίπτωση προσωπικής απειλής

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιος μπορεί να σας βοηθήσει όταν εσείς ή η οικογένειά σας κινδυνεύετε μέσα στο ίδιο σας το σπίτι; Μόνο το Κέντρο Επιχειρήσεων είναι σε θέση να γνωρίζει πότε βρίσκεστε υπό απειλή γιατί με εμάς έχετε μία μυστική γλώσσα επικοινωνίας, μέσω του συναγερμού.

Αν υποθέσουμε ότι εξαναγκάζεστε από κάποιον ληστή να αφοπλίσετε τον συναγερμό σας με σκοπό να μπει μέσα στο σπίτι, τότε μπορείτε πολύ έξυπνα να πατήσετε τον μυστικό κωδικό του off υπό απειλή, τον οποίο δεν γνωρίζει κανείς. Αυτός ο κωδικός είναι διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιείτε καθημερινά για να οπλίζετε και να αφοπλίζετε, και λειτουργεί μόνο αν είστε συνδεδεμένοι με Κέντρο Επιχειρήσεων. Γιατί, το σύστημα απενεργοποιείται τοπικά αλλά ταυτόχρονα στέλνει αθόρυβο σήμα κινδύνου σε εμάς ότι βρίσκεστε υπό απειλή, και οι χειριστές μας ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία, η οποία μάλιστα δίνει πάντα προτεραιότητα σε αυτά τα συμβάντα γιατί υπάρχει ανθρώπινη ζωή σε κίνδυνο.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες απόλυτης ασφάλειας

Η επιλογή ενός συστήματος συναγερμού δεν είναι απλή υπόθεση. Μαγνητικές επαφές σε όλα τα παράθυρα, εξωτερικά ραντάρ στα μπαλκόνια, ανιχνευτές στον κήπο, δύο ανεξάρτητες σειρήνες… Τι γίνεται όμως όταν ο κλέφτης προσπαθεί να κόψει την επικοινωνία με το Κέντρο για να «δράσει» ανενόχλητος;

Το Κέντρο της Vedicor έχει φροντίσει να σας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες απόλυτης προστασίας, ακόμη κι όταν ο επιτήδειος κλέφτης κόψει την σταθερή τηλεφωνική γραμμή, μέσω της οποίας πραγματοποιείται όλη η επικοινωνία. Στην περίπτωση αυτή, οι χειριστές ενεργούν όχι επειδή έλαβαν ένα σήμα κινδύνου αλλά γιατί δεν έλαβαν το αναμενόμενο σήμα της επικοινωνίας που αποδεικνύει ότι ο συναγερμός είναι «ζωντανός». Η διακοπή της επικοινωνίας μπορεί να είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια στον χώρο σας, και για αυτό ενημερώνεστε άμεσα από εμάς, σε περίπτωση που εντοπιστεί.

Παρακολούθηση της ετοιμότητας του συστήματος

Υπάρχουν καθημερινά περιπτώσεις ανθρώπων που πέφτουν θύματα διάρρηξης γιατί νομίζουν ότι ο συναγερμός τους προστατεύει ενώ στην ουσία είναι εκτός λειτουργίας, γιατί απλά έχουν αμελήσει τη συντήρησή του. Όλοι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν την σωστή συντήρηση του συναγερμού τους, γιατί δεν είναι σε θέση να «ακούσουν τις ανάγκες του». Να γνωρίζουν δηλαδή πότε και τι ακριβώς χρειάζεται για να λειτουργεί πάντα σαν καινούριος.
Ένας συνδεδεμένος συναγερμός με Κέντρο Επιχειρήσεων, ωστόσο, στέλνει διαρκώς ενημέρωση για την κατάστασή του μέσω κωδικοποιημένων σημάτων σε εμάς. Έτσι, σας ενημερώνουμε πάντα:

  • προτού εξασθενήσει εντελώς η μπαταρία του συναγερμού
  • μόλις εντοπιστεί βλάβη σε κάποια ζώνη
  • εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος στο χώρο μας κα

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κοιμάστε πραγματικά ήσυχοι!

Σχέσεις εμπιστοσύνης

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα, χωρίς καμία δέσμευση, Πρόταση Υπηρεσιών και σας προτείνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση.

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι

Τηλέφωνο:

210 800 11 14, 212 000 23 28

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας