• Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι
  • 210 800 11 14

VEDICOR Cleaning Services

Πέραν των Υπηρεσιών Ασφαλείας, η VEDICOR μπορεί να παρέχει «Cleaning Services», είτε μεμονωμένα, είτε συνδυαστικά ως μία ολοκληρωμένη, ενιαία λύση Υπηρεσιών Διαχείρισης Κτιρίων (Facility Management Services).

Τα συνεργεία καθαρισμού της VEDICOR απαρτίζονται από επιλεγμένους εργαζόμενους που σέβονται τους χώρους των οποίων τον καθαρισμό αναλαμβάνουν και να είναι άτομα εμπιστοσύνης, ώστε να μην υπάρχει ο φόβος δολιοφθοράς ή οποιασδήποτε κακόβουλης ενέργειας.

Η VEDICOR βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με τον κάθε Πελάτη της και εντοπίζοντας τις ανάγκες του, παρέχει επαγγελματικές, ευέλικτες και εξατομικευμένες λύσεις καθαρισμού. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Πελάτη να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του και να ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της VEDICOR προσεγγίζει την πολύπλευρη έννοια της καθαριότητας μέσω τυποποιημένων διαδικασιών και εξειδικευμένων μεθόδων υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας στον Πελάτη ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας.

Συνεργάζεται με ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς επόπτες, ώστε να εξασφαλίσουν ασφαλείς λύσεις και υψηλή ποιότητα στην συντήρηση και τον καθαρισμό κτιρίων, οι οποίοι χρησιμοποιούν πάντα τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό (μηχανήματα καθαρισμού, υλικά, απολυμαντικά, ασφαλή και οικολογικά σκευάσματα κ.ά).

Οι Πελάτες μας, μας εμπιστεύονται όχι μόνο για τον επαγγελματισμό που μας διακρίνει και μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα άλλα συνεργεία καθαρισμού, αλλά και για την αξιοπιστία μας και την εντιμότητα του προσωπικού μας.

Δέσμευση της VEDICOR αποτελεί η συνολική βελτίωση της ποιότητας των εσωτερικών εγκαταστάσεων, παρέχοντας βιώσιμες προτάσεις καθαρισμού που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Σχέσεις εμπιστοσύνης

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να ζητήσετε ελεύθερα, χωρίς καμία δέσμευση, Πρόταση Υπηρεσιών και σας προτείνουμε να συμπληρώσετε τη φόρμα με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση.

Διεύθυνση:

Λεωφ. Αθηνών 209, 12461, Χαϊδάρι

Τηλέφωνο:

210 800 11 14

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας